Këngëtarja gjakovare, Yllka Kuqi pos për vokalin dhe këngët e suksesshme, është e njohur edhe për elegancën e saj.

Se shkëlqen në ҫdo paraqitje të saj kjo dëshmohet edhe në postimet e saj në rrjetet sociale.

Ajo gjithmonë shfaqet shumë e bukur dhe me plotë elegancë. E tillë është shfaqur edhe sot, e veshur me një fustan plot shkëlqim.

Shikojeni vet fotografinë më poshtë.