Ajo është njëra nga këngëtaret më të mira që ka skena muzikore dhe ende po vazhdon të pëlqehet tejet shumë nga fansat e saj.

Mund të konsiderohet se Leonora Jakupi mbetet perla e muzikës shqipe. E thjeshtë e shumë elegante e shohim këngëtaren në shumë paraqitje.

Para disa mintuash është publikuar një imazh në rrjetin social Instagram ku shfaqet këngëtarja tejet bukur.

Se për çfarë është rregulluar nuk e ka bërë të ditur por ka mundësi të jetë edhe në prag të ndonjë klipi të ri por kjo mbetet të zbulohet nga vetë këngëtarja.

Ky imazh vërteton se Leonora Jakupi vazhdon të mbetet njëra nga më të bukura që ka skena muzikore vendore.