Alban Mehmeti njihet si një këngëtar i cili ka një numër të madh të fansave të cilët pëlqejnë muzikën popullore.Albani në sezonen e verës është shumë i kërkuar nga ata të cilët kanë vendosur t’i jepin fund beqarisë.

Madje ai kështu ka dëshmuar sërish që është shumë i zoti për ta ndezuar atmosferën.

Dhe duke u nisur nga fakti se sezona e dasmave po afron, kësaj radhe ju tregojmë një video se si bëhet atmosfera kur ai përformon./Popullore.com