Zëri i tij konsiderohet si një nga më të veçantët që ka industria muzikore shqiptare, dhe sigurisht që edhe projektet e tij muzikore janë konsideruar shumë të suksesshme falë angazhimit të tij të jashtëzakonshëm ndaj muzikës, shkruan Popullore.com

Sefë Duraj ka një numër të madh të projekteve muzikore madje secila prej tyre numëron një numër të madh të klikimeve. Një veçori tjetër janë edhe titujt e këngëve të cilat e karakterizojnë këngëtarin shqiptar Sefë Duraj.

Ai ka disa muaj që ka lansuar këngën e tij “Pishman” por asnjëherë nuk na ka treguar se për kë është bërë pishman ai në jetë./Popullore.com