Andrra e Sinani bënë bujë me paraqitjet e tyre në festën e organizuar nga ata të dy ku patën mysafirë nga e gjithë skena.
Çifti i njohur nga të ardhurat e shumta të muzikës, tani po investojnë edhe në një biznes shumë fitimprurës, butikun e fustaneve.

Andrra u bë vetë modele e fustaneve të saj dhe erdhi me shumë surpriza për ndjekësit në Instagram duke iu ofruar imazhet nga më të bukurat. Ajo dhe Sinani ishin mysafirë në një emision televiziv dhe veshja e tyre ra në sy të të gjithë shikuesve.

Andrra ka zgjedhur të vesh një kostum burrash dhe kështu të kombinohet me Sinanin. Me setër e pantallona të dy, cilit po i shkojnë më shumë?