Tashmë e kanë dëshmuar që suksesi për ta është i garantuar, dhe kjo falë punës së palodhshme tash e disa vite.

Produksioni më përvojë më shumë se 20 vjeçare tashmë ka hyrë në historinë e tregut muzikor shqiptar, e kjo për disa arsye, shkruan Popullore.com

Deri tani produksion Vizioni Libonia ka arritur që me sukses të menaxhojë një numër të madh të artistëve të cilat gjithmonë kanë lansuar projekte muzikore të cilat për kohë rekord kanë siguruar vulën e suksesit.

Por risia nuk është këtu, sepse ata tashmë kanë arkivuar edhe një sukses tjetër që rrallë kush e arrin për një interval kaq të shkurtër kohor.

Ky produksion tashmë ka arritur mbi 505 milionë klikime, duke siguruar kështu mbi 276mijë abonues në kanalin zyrtar në YouTube.

Ky sukses është arritur më shumë punë dhe përkushtim, që ky vetëm ky produksion ka arritur të krijojë.

Duke u nisur edhe nga fakti që ka përvojë shumë të gjatë, ka arritur që të thyejë edhe rekord në kanalin zyrtar YouTube.
Marr shkas nga parametrat e cekur më lart, kjo nënkupton që produksioni “Vizioni Libonia” është një nga produksionet më të mira në vend.

 

Produksioni “Vizioni Libonia” është një mundësi shumë e mirë për artistët e rinj të cilët duan të bëhen pjesë e këtij produksioni.

Prisni surpriza…