Njëra ndër këngët e shkëputura nga albumi i këngëtares Merita Bunjaku është edhe kënga me titull “Dasma e Djalit” e sjellur me shumë dashuri nga këngëtarja.

Kjo këngë i prin listës së albumit të këngëtares dhe është pëlqyer shumë nga audienca.

E interpretuar me shumë dashuri këngëtarja i ka befasuar të gjithë duke rikthyer këtë këngë si njërën nga më të pëlqyerën nga publiku./Popullore.com