Këngëtarja Lule Mustafa ka pasur një sezon të suksesshme dhe ka arritur që të lansojë projekte muzikore shqiptare me këngë që gjithmonë janë konsideruara si shumë të dashura dhe të suksesshme, shkruan Popullore.com

Duket sikur ajo ka vendosur që të nisë disa pushime për qejfin e saj dhe na ka treguar përmes rrjetit social Instagram, saktësisht përmes rubrikës InstaStory.

Ajo këto ditë po qëndron në Hamburg të Gjermanisë dhe po shijon pushimet plotësisht të merituara./Popullore.com