Nuk ka shumë kohë që është bërë pjesë e skenës muzikore shqiptare por kjo nuk e ka penguar që të kthehet në një emër shumë të kërkuar në estradën shqiptare, shkruan Popullore.com

Liridon Vllahiu listohet në mesin e emrave që janë tipik për të kënduar në ahengjet familjare. Ai madje në karrierën e tij muzikore ka një numër të madh të projekteve që janë konsideruara si shumë të suksesshme dhe që kanë siguruar vulën e suksesit për intervale të shkurtëra kohore.

Liridon Vllahiu është shembull më i mirë që me punë dhe përkushtim ja del mbanë.

Nuk na besoni?

Në vijim keni të listuar vetëm njëren nga interpretimet e shumta që ai arrin të bëj në koncerte dhe ahengje të ndryshme familjare. Duhet pranuar ai ka arritur që ta “kallë’ atmosferën./Popullore.com