Jemi mësuar tashmë që në tregun muzikor shqitpar të kemi emra të shumtë të artistëve që kanë zgjedhur në këndojnë në dyshe, e kjo lidhje bëhet akoma më e fortë kur në mes ka lidhje gjaku, shkruan Popullore.com

Në këtë listë janë edhe Motrat Perteshi të cilat gjithmonë kanë goditur në shenjë me projektet muzikore që kanë prekur majat e suksesit dhe janë kthyer në shumë të diskutuara.

Ato së fundmi kanë qenë pjesë e xhirimeve tek Vizioni Libonia dhe kanë kënduar këngën “Rrallë e përmallë”