Festë për familjen Shaqiri Në familjen e Korab Shaqirit sot ka një arsye të veçantë për të festuar, kjo pasi që djali i tij i Alteu feston ditëlindjen. Alteu sot ka mbushur 1 vjet dhe me këtë rast familjarët i kanë organizuar një festë me një dekor shumë të bukur.

Korabi ka ndarë disa fotografi në Instagram për ditëlindjen e djalit përmes. “Sot, Alteu ynë mbush 1 vit jetë! #1vitdashuri #1vitlumturi”, ka shkruar Korabi sipër fotografive.

 

Sot, Alteu ynë mbush 1 vit jetë! #1vitdashuri #1vitlumturi

A post shared by Korab Shaqiri (@korabshaqiri) on