Learta shijoi ndjenjën e amësisë dhe për këtë është më së e lumtur.

Në një moshë të re u bë nënë por Leartës nuk i pengoi kjo për të vazhduar të merret me biznesin e saj.

E në primare ajo ka djalin e saj Matinin, të cilin kohëve të fundit po e ekspozon edhe në rrjetet sociale ku është e ndjekur shumë në cilësinë e ‘nuses’ së famshme të Shyhretës.

Ajo ka publikuar një foto të saj me Matinin ku shihet duke e mbajtur në vendin më të preferuar të tij.

Një fotografi e tillë është më e bukura e një nëne me fëmijën e saj dhe këtë Learta do ta mbajë si kujtimin më të çmuar.