Nuk kanë mbetur edhe shumë ditë deri në ndërrimin e moteve dhe sigurisht që kemi risi edhe në skenën muzikore shqiptare, madje gjithmonë produksionet më të njohura në vend sjellin projekte muzikore që kapin majat e suksesit, shkruan Popullore.com

Një version të jashtëzakonshëm të këngës Prita Prita e kanë sjell Venesa, Ermal, Argjenda dhe Erblini. Ata kanë arritur që më sukses të jashtëzakonshëm të intepretojnë këngën “Prita prita” që është kënduar vitin e kaluar nga Daim Lala, Lori, Aida Doci dhe Xhela.

Ju si thoni kush e intepreton më mirë këtë këngë?