Shyhretja dhe burri i saj janë të pandarë kudo që shkojnë. Madje edhe udhëtimet i bëjnë bashkë. Luli e shoqëron Shyhreten edhe në koncerte.

Ata kohëve të fundit janë parë në shumë vende turistike, e që kanë shijuar në maksimum këtë verë

Një selfie e publikuar nga ai, ishte më e bukura e kësaj vere për çiftin të cilët kanë shumë vjet bashkë.

Për më shumë shikoni si duken ata të dy në një selfie të realizuar nga vetë burri i Shyhretës.