Ato janë dy nga emrat më të mdhenjë që ka skena muzikore,  shkruan Popullore.com

Besojmë e kuptuat që bëhet fjalë për Motrat Mustafa ato këndojnë pothuajse çdo këngë dhe secilin në mënyrën më të mirë se tjetrën.

Kohë më parë ato vendosën të këndojnë këngën “Fluturoi një flutur” këngë kjo e cila ka tematikën tipike dasmore dhe pëlqehet shumë nga një numër i madh i fansave të këngëtareve.

Më poshtë mund ta gjeni linkun e këngës nën interpretimin e zërave të mrekullueshme të Motrave Mustafa./Popullore.com