Matini u bë emër në media edhe para se të lind.

E kjo për faktin se ai është nipi i këngëtares më të popullarizuar të skenës popullore, Shyhrete Behluli.
Njëra nga vajzat e Shyhretës po feston ditëlindjen dhe nuk mungoj as urimi nga kunata e saj, Learta.

Me një foto me Matinin Learta zgjodhi për ta uruar atë, por kjo foto nxjerr në pah ngjashmërinë që kanë hallë e nip.
Të dy me sy të kaltër duken kaq bukur në këtë imazh.