Këngëtarja e njohur shqiptare, Leonora Jakupi shquhet për bukurinë e saj dhe sharmin.

Së fundi, ajo ka zgjedhur grimeren Sellma për t’ia besuar pamjen e saj.

Në disa imazhe të publikuara nga Sellma, Leonora dukej e mahnitshme dhe shumë e bukur. Duke mos harruar se ajo është edhe në super formë.

Ndryshe, Leonora ka kohë që nuk ka sjell ndonjë projekt të ri por shumë shpejt priten të tillë nga këngëtarja.