Surprizat nuk kanë fund nga produksioni “Vizioni Libonia”, sepse edhe mbrëmë ata kanë vendosur që të gjithë ndjekësit e tyre t’i surprizojnë me një projekt që sipas premisave pritet që të jetë hit i padiskutueshëm, shkruan Popullore.com

Ata kanë vendosur që të këtë këngë ta titullojnë “Po thotë vllau jonë” dhe pritet që të prek majat e suksesit.

Kanë kaluar shumë pak javë dhe ata tashmë kanë arritur që të kapin afro 2 milionë klikime./Popullore.com