Afërdita Demaku dhe Dona Janova janë shembulli më i mirë që kombinimi nënë e bijë në skenë është ideale për tregun muzikore shqiptare, shkruan Popullore.com

Ato kanë arritur që me bashkëpunimet e tyre të kapin majat e suksesit dhe të arrijnë miliona klikime në YouTube.

Një nga këngët që ka pasur klikime dhe është diskutuar shumë ka qenë padyshim potpuria që ato e kanë kënduar në xhirimet e Vitit të Ri tek produksioni Vizioni Libonia.

Kjo potpuri tashmë ka arritur majat e suksesit dhe ka nisur rrugëtimin për milion e dytë./POpullore.com